Bimmen met Hi-Safe

Wilt u slagen? Kijk dan vooruit! Zeker bij een bouwproces. Daarom bouwen steeds meer professionals voor de zekerheid eerst virtueel. BIM helpt u daarbij en Hi-Safe helpt u met BIM.

Visie op BIM

Hi-Safe gelooft in samenwerken, zeker wanneer het om veiligheid gaat. Daarom ondersteunt Hi-Safe het Bouw Informatie Model of kortweg BIM. Laten we samen als bouwpartners via dit digitaal gebouwmodel onze data delen om het virtueel ontwerp te optimaliseren en faal- en proceskosten te reduceren. Zo kunnen wij in het voortraject nog efficiënter samenwerken en kwalitatief betere systemen realiseren. Ter verwezenlijking van onze belofte heeft Hi-Safe haar bibliotheek gebouwd volgens de onderstaande principes.

Intelligente families
Met de Revit families 2017 t/m heden van Hi-Safe kunt u snel –met enkele klikken- de juiste systemen ontwerpen.

Volledig veiligheidsaanbod
Hi-Safe biedt een volledig overzicht van producten op het gebied van blusgas en explosieonderdrukking voor BIM-modellering.

Gestandaardiseerde bibliotheek
Uw BIM-model is dankzij de bibliotheek van Hi-Safe families conform de Dutch Revit Standard 2.2 toekomstbestendig.

Berekend voor uw toepassing
Hi-Safe moduleert de complete installatie. Het volledige 3D-model is berekend voor uw toepassing en bevat alle informatie die nodig is voor integratie in uw BIM-model.

Bimmen met Hi-Safe

Hi-Safe Revit familie

Bimmen vereist dat de verschillende partijen in de bouwkolom hun 3D-objectinformatie op een uniforme manier kunnen uitwisselen. Fabrikanten moeten hun producten dus eenduidig omschrijven in een gestandaardiseerde objectenbibliotheek. Daarom voldoet Hi-safe met haar BIM-bibliotheek aan de hoogste kwaliteitsnorm in de markt: de Dutch Revit Standards. Om u de grootst mogelijke vrijheid te geven, worden de Hi-Safe Revit families voor 2017 t/m heden aangeboden.

Bimmen-Hi-Safe

Uitgebreide keuze
Van een blusgassyteem met detectie tot en met een explosieonderdrukkingsinstallatie.

Contact

Risico’s beperken
Het modelleren van een veilig en betaalbaar brandveiligheidsontwerp is altijd een uitdaging. Of u nu veel of weinig ervaring met bimmen heeft. Dankzij onze brede kennis van BIM-methodiek kan Hi-Safe u in elke situatie ondersteunen. Handig, want zo kunnen wij samen de risico’s en kosten voor uw klanten beperken.

Neem contact met ons op
Hi-Safe biedt BIM-support in elke vorm. Misschien bent u op zoek naar BIM-families om in uw eigen BIM-model of dat van uw opdrachtgever te gebruiken? Of wilt u een hele BIM-opdracht liever uitbesteden, bij gebrek aan tijd, mensen of know-how? Of wenst u slechts een second opinion voor uw eigen brandveilige projectering? Aarzel niet en neem contact op met Hi-Safe via +31 (0)78 617 1744 of info@hisafe.nl.