Vervangen FM200 blusgas

Vanwege de zware impact van het FM200 blusgas op het milieu geldt een handelsverbod op dit blusglas vanaf 1 januari 2030. Heeft u een brandblusinstallatie met FM200 blusgas? Vervang dan tijdig het FM200 blusgas en voorkom dat uw bedrijfscontinuïteit in gevaar komt.

CTA FM200 kennisdocument

Kennisdocument FM200

Heeft u een brandblusinstallatie met FM200 blusgas? Voorkom dat uw bedrijfscontinuïteit in gevaar komt. Wat zijn de gevolgen em wat moet u doen om te kunnen blijven vertrouwen op uw brandblusinstallatie? U leest het in dit kennisdocument.

Vraag het kennisdocument over FM200 blusgas aan

Vervang tijdig het FM200 blusgas

Heeft u een bestaande brandblusinstallatie met FM200 blugas dan is het blusgas relatief makkelijk te vervangen. Naast het vervangen van de cilinders dienen de nozzles aangepast te worden. Om u de zekerheid te geven over een correcte werking bij een blussing voeren wij een hydraulische calculatie van het leidingwerk uit.

Bij het vervangen van de het FM200 blusgas is uw installatie voor korte tijd buiten gebruik. Daarom plannen wij samen met u het beste moment voor het vervangen van het blusgas. Het belangrijkste is dat u het vervangen zo snel mogelijk regelt om, ook vanaf 1 januari 2030, uw bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Wij begrijpen dat u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft. Op onze website is een FAQ gevuld rondom dit onderwerp. Uiteraard beantwoorden wij uw vragen ook in een persoonlijk gesprek. Neem contact op met een van onze blusgasspecialisten via 078-6171744 of info@hisafe.nl.