Hi-Safe behaalt transitie naar ISO9001:2015 en hercertificering VCA*

Bij Hi-Safe, onderdeel van de Hertek groep, staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook erg verheugd dat Hi-Safe de transitie van de oude norm ISO9001:2008 naar de nieuwe ISO9001:2015 positief heeft doorlopen. Als resultaat beschikt Hi-Safe nu over het certificaat ISO9001:2015

Een internationaal kwaliteitsmanagementsysteem waarmee we klanten laten zien dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met ISO9001:2015 maken we transparant dat we ons houden aan wet- en regelgeving, maar ook dat we klantgericht werken, kwaliteit borgen in onze processen en onszelf continu willen beoordelen en verbeteren. De reden voor Hi-Safe om de transitie te voltooien komt doordat de nieuwe versie nog beter aansluit op onze toekomstvisie en hoe wij samenwerken met andere bedrijven. Binnen deze visie is ruimte voor invloed van situaties en belanghebbenden, betrouwbaar management, gedegen riskmanagement en het borgen en van onze bedrijfsprocessen. Wij zijn van mening dat wij hiermee onze oplossingen, producten, diensten en klanttevredenheid naar een nog hoger niveau tillen. Deze certificering maakt Hi-Safe toekomstbestendig en toont dat wij ons op duurzaamheid gericht ondernemerschap richten.

Gelijktijdig met de ISO certificering heeft Hi-Safe ook de VCA* hercertificering met goed resultaat volbracht. Momenteel werken wij hard aan een VCA** certificering.

Foto: Henk Bolders, Frank Hassink & Gert-Jan Kloppers tonen vol trots het nieuwe ISO9001:2015 certificaat

Parallel aan het certificeringtraject heeft er ook een interne transitie plaatsgevonden. Henk Bolders (KAM manager/Hoofd logistiek) heeft het onderdeel KAM volledig overgedragen aan Frank Hassink KAM coördinator/VGM-functionaris van de Hertek groep.

Tags: Certificeringen