Wat u moet weten over explosieonderdrukking

De whitepaper "Explosion Protection in the Food Industry – What You Need to Know", geeft u cruciale informatie over de aanwezigheid en het potentiële explosiegevaar van stof in de verwerkende industrie. Ook industriële normen voor explosiebeveiliging en mogelijkheden om explosierisico’s te minimaliseren komen aan bod.

Binnen de voedsel- en drankenindustrie zijn explosies en branden als gevolg van brandbare materialen een aanwezig gevaar met verwoestende en onomkeerbare gevolgen.

Stoffen geproduceerd uit voedselverwerkende materialen zoals suiker en zoetstoffen, zetmelen, meel, cacaopoeder, smaakstoffen en kleurstoffen, zijn brandbaar. Wanneer deze producten fijn, droog en in de lucht zich bewegen kan een ontstekingsbron een stofexplosie of brand veroorzaken.

Wat u moet weten over explosiebeveiliging

Deze whitepaper, opgesteld door Fike (partner van Hi-Safe), geeft cruciale informatie over de aanwezigheid en het potentiële explosiegevaar van stof in de verwerkende industrie.

Vraag de whitepaper over explosiebeveiliging aan

Hi-Safe heeft samen met Fike de expertise, de ervaring en de producten om elke procesinstallatie, en nog belangrijker zijn operatoren, te beveiligen tegen een brandbaar stofgevaar. De explosiebeveiligingssystemen van Fike zijn ontworpen om een explosie in de beginfase te onderdrukken of tegen te houden waarmee een ramp wordt voorkomen. Als Fike-distributeur in Nederland verzorgt Hi-Safe levering, service en onderhoud aan de explosie-beveiligingsoplossingen van Fike.

Tags: Explosieonderdrukking