Onze werkwijze

Hi-Safe is onderdeel van de Hertek Groep. Hertek Groep richt zich op eindgebruikers én installateurs. Afhankelijk van uw wensen als eindgebruiker ontvangt u onze producten via onze dealers, partners of direct van de Hertek Groep.

Uw vraag centraal

Waardecreatie voor de lange termijn voor u als klant - eindgebruiker, installateur, dealer of partner - staat bij Hertek Groep centraal. Met circa 200 medewerkers, verdeeld over vier gespecialiseerde business units, richten wij ons op uw vraag. Van een detail op één vakgebied tot een multidisciplinaire totaaloplossing. Zo spelen wij effectief in op uw situatie en garanderen wij veiligheid en/of bedrijfscontinuïteit.

Duurzame samenwerking met u

Kiest u voor Hertek Groep, dan kiest u voor oplossingen om de veiligheid, continuïteit, welzijn van uw medewerkers, uw gasten, uw organisatie of uw proces maximaal te borgen. Veel organisaties gingen u al voor. Van klein tot groot, van datacenters tot scheepsvaart en van nieuwbouw tot renovatie. Hierdoor hebben wij een enorme expertise en ervaring opgebouwd en beschikken wij over referenties in vrijwel elke sector. Wij geloven in een duurzame samenwerking met u als klant.