Brandblussing

Uw bedrijfscontinuïteit wordt door Hi-Safe - onderdeel van Hertek Groep - geborgd door het beperken van brandschade aan bedrijfsmiddelen. Hi-Safe biedt u een unieke onderhoudsarme brandblusoplossing.

Kritische infrastructuur optimaal beschermen

Wist u dat meer dan 50% van alle bedrijfsbranden in ruimten met kritische infrastructuur (servers of machines) en in ruimten met gevaarlijke en/of brandbare stoffen ontstaat? De oorzaak van 80% van het totale schadebedrag in Nederland als gevolg van binnenbranden komt door dergelijke branden. Via bekabeling in muren en plafonds verspreidt een binnenbrand razendsnel. In deze gevallen telt iedere seconde. Hi-Safe biedt u unieke combinaties van blusmiddelen en blusprincipes in diverse betrouwbare en onderhoudsarme blusoplossingen. U heeft keuze uit hoogwaardige blustechnologie en effectieve blusmiddelen gebaseerd op clean agent blusgassen, inert blusgas en CO2-blusgas. Hi-Safe garandeert de veiligheid van mensen en bedrijfsmiddelen in uw gebouw(en) door een betrouwbare maatwerk-brandblusoplossing. Samen met u bepaalt Hi-Safe welke blusmethode het beste in uw ruimte(n) past. Uw situatie en wensen zijn altijd het uitgangspunt van de automatische blusoplossingen van Hi-Safe.

“In tegenstelling tot blussen met een sprinklerinstallatie blijft de schade tot een minimum beperkt wanneer er met een blusgasinstallatie wordt geblust. De blusgasinstallaties van Hi-Safe hebben bij ons bewezen dat ze honderd procent betrouwbaar zijn. Hi-Safe is een flexibele organisatie met veel knowhow in huis.”

Gerrit Beens, projectleider Betap

Maatwerk en meesterwerk met de klant centraal

Maatwerk is bij Hi-Safe de standaard. Iedere klantbehoefte is immers anders. U kunt voor ieder gebouw, elke klantwens en ieder budget terecht voor brandblussing en explosie-onderdrukkingsoplossingen. Voor het beperken van (brand)schade aan bedrijfsmiddelen is Hi-Safe graag uw partner.