Industrie

De bedrijfstak met de hoogste veiligheidsrisico’s is de industrie. Strenge wet- en regelgeving moeten voorkomen dat catastrofale rampen zich voordoen.

Energieke bluskracht

Om de veiligheid en de continuïteit van bedrijven te waarborgen dient de industrie uitgebreide voorzorgsmaatregelen te nemen. Een cruciaal onderdeel hiervan is brandblussing en explosieonderdrukking. Bij het ontwerpen van de meest effectieve brandblussing- en/of explosieonderdrukkingoplossing moet een uitgebreide risicoanalyse worden gemaakt. Hierbij worden alle gevaren goed in beeld gebracht. Daarnaast worden alle vereiste wet- en regelgeving streng opgevolgd.

Hi-Safe biedt brandblusoplossingen in de vorm van blusgas en watermist geschikt voor zowel ruimteblussing als objectblussing. Wij gaan graag samen met u in gesprek voor de best passende oplossing voor uw situatie. Lees waarom Chugoku Paints, en Tapijtfabriek Betap vertrouwen op Hi-Safe.

Ruimtedichtsheidsmeting

Een blusgassysteem dient na blussing de minimale blusgasconcentratie een bepaalde periode te behouden.

Met een ruimtedichtheidsmeting verkrijgt u inzicht in de staat van de ruimte. In dit kennisdocument leest u wat deze meting omvat, delen wij lekkage punten waar u extra alert op moet zijn en praktijkvoorbeelden van veel voorkomende lekkages.

Vraag het kennisdocument over de ruimtedichtsheidsmeting aan

Samen bouwen aan uw bedrijfscontinuïteit én veiligheid

Hi-Safe is uw vakkundige partner, iedere dag, 24/7 en dat voor al ruim 90 jaar! Ons partnerschap omvat:

  • Volledig ondersteuning van onze eigen vakkundige technici gedurende het totale project. U heeft geen zorgen meer rondom veiligheid, wetgeving, certificatie en documenten
  • Digitaal ontwerp van uw project, zoals u wilt (BIM, 3D of 2D), conform uw wensen en eisen
  • Een systeem dat werkt, altijd! Onze eigen vakkundige technici verzorgen service en onderhoud.

Kortom, u vertrouwt altijd op de expertise van Hi-Safe!