Opslag gevaarlijke stoffen PGS15

Wanneer u een opslagruimte heeft waar u verpakte gevaarlijke stoffen opslaat krijgt u te maken met de PGS15-wetgeving. PGS staat voor Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen.

“Hi-Safe heeft al ruim 90 jaar ervaring in het adviseren, ontwerpen, engineeren, leveren en onderhouden van oplossingen voor brandblussing- en explosieonderdrukking.”

Professioneel, Gewaarborgd, Solide

In de PGS15-wetgeving staan richtlijnen voor opslag van verpakte gevaarlijke stoffen met betrekking tot brand-, arbeids- en milieuveiligheid. De oplossingen van Hi-Safe bieden u de veiligheid waarop u kunt vertrouwen.

Bij het samenstellen van een veilige brandblussingoplossing voor PGS15 opslag vertrouwt u op de ruim 90 jaar ervaring van Hi-Safe. Onze experts kennen uw branche én de PGS15-wetgeving van A tot Z en weten exact waar rekening moet worden gehouden. Daarnaast ondersteunen zij u met documenten wanneer uw specifieke situatie het vereist, zoals bijvoorbeeld hetet verplichte Uitgangspunten Document (UPD) voor Vastopgestelde Brandbeheersings- en Brandblussystemen (VBB-systemen) op. Lees waarom Mepavex Logistics en Parts Express vertrouwen op de expertise van Hi-Safe.

Hi-Safe biedt ruimteblussingoplossingen (clean agent blussen, inert blussen of CO2-blussing) voor PGS15-opslag. Wij gaan graag samen met u in gesprek voor de best passende oplossing voor uw situatie.

Ruimtedichtsheidsmeting

Een blusgassysteem dient na blussing de minimale blusgasconcentratie een bepaalde periode te behouden.

Met een ruimtedichtheidsmeting verkrijgt u inzicht in de staat van de ruimte. In dit kennisdocument leest u wat deze meting omvat, delen wij lekkage punten waar u extra alert op moet zijn en praktijkvoorbeelden van veel voorkomende lekkages.

Vraag het kennisdocument over de ruimtedichtsheidsmeting aan

Samen bouwen aan uw bedrijfscontinuïteit én veiligheid

Hi-Safe is uw vakkundige partner, iedere dag, 24/7 en dat voor al ruim 90 jaar! Ons partnerschap omvat:

  • Volledig ondersteuning van onze eigen vakkundige technici gedurende het totale project. U heeft geen zorgen meer rondom veiligheid, wetgeving, certificatie en documenten
  • Digitaal ontwerp van uw project, zoals u wilt (BIM, 3D of 2D), conform uw wensen en eisen
  • Een systeem dat werkt, altijd! Onze eigen vakkundige technici verzorgen service en onderhoud.

Kortom, u vertrouwt altijd op de expertise van Hi-Safe!