Brandblussing watermist

Uw bedrijfscontinuïteit wordt door Hi-Safe - onderdeel van Hertek Groep - geborgd door het beperken van brandschade aan bedrijfsmiddelen. Hi-Safe biedt unieke onderhoudsarme brandblusoplossingen zoals brandblussing met watermist.

Blussen met de krachtige eigenschappen van water

Water in mistvorm onttrekt warmte uit de brandhaard en verdringt lokaal zuurstof waardoor de brand snel dooft. Het watermistsysteem vormt zeer fijne waterdruppels met een krachtig koelend vermogen met een groot reactieoppervlak. De kleine waterdruppel (nevel) onttrekt de warmte uit de brandhaard en vormt stoom met een een volumetoename tot gemiddeld 1.600x van de originele omvang. De brand dooft omdat de omringende zuurstof de brand niet kan bereiken. Watermist is als blusmethode uitermate geschikt voor het beveiligen van datacenters, industrie en scheepvaart.

Brochure 'Watermist van Hi-Safe'

Met watermist blust u zonder de nadelen van water. Dankzij het lage waterverbruik is er nauwelijks water- en vervolgschade en dient er geen (vervuild) bluswater verwijderd te worden. Dit maakt watermist interessant voor datacenters, industrie en overige gebouwen.

Vraag de watermist-brochure aan.

Blussen zonder de nadelen van water

Met watermist blust u zonder de nadelen van water. Dankzij het lage waterverbruik (tot 6x minder) in vergelijking met een sprinklerinstallatie is er nauwelijks water- en vervolgschade. Ook is er geen (vervuild) bluswater dat verwijderd dient te worden.

Samen bouwen aan uw bedrijfscontinuïteit én veiligheid

Hi-Safe is uw vakkundige partner, iedere dag, 24/7 en dat voor al ruim 90 jaar! Ons partnerschap omvat:

  • Volledig ondersteuning van onze eigen vakkundige technici gedurende het totale project. U heeft geen zorgen meer rondom veiligheid, wetgeving, certificatie en documenten
  • Digitaal ontwerp van uw project, zoals u wilt (BIM, 3D of 2D), conform uw wensen en eisen
  • Een systeem dat werkt, altijd! Onze eigen vakkundige technici verzorgen service en onderhoud.

Kortom, u vertrouwt altijd op de expertise van Hi-Safe!