Datacenters

De serverruimten van datacenters staan vol met kostbare hightech apparatuur. Naast de apparatuur is het beschermen van de data zelf cruciaal. Watermist van Hi-Safe beschermt een datacenter tegen brand en beperkt de nevenschade. Bij brand waarborgt watermist de bedrijfscontinuïteit van uw datacenter.

Watermist waarborgt de continuïteit van uw datacenter

Een ononderbroken werking van de servers in een datacenter is een basisvoorwaarde voor het beschermen van kritische data. Watermist kan een brand lokaal blussen en zorgt ervoor dat uw datacenter altijd online blijft (geen downtime) omdat niet de volledige serverruimte hoeft te worden afgesloten. Met watermist bent u na een brand meteen weer online en daarmee waarborgt watermist de continuïteit van uw datacenter.

Watermist heeft in vergelijking met andere automatische blussystemen een lage TCO (Total Cost of Ownership) en is het duurzaam in onderhoud. Ook is watermist veilig voor mens en het leefklimaat.

Brochure 'Watermist van Hi-Safe'

Met watermist blust u zonder de nadelen van water. Dankzij het lage waterverbruik is er nauwelijks water- en vervolgschade en dient er geen (vervuild) bluswater verwijderd te worden. Dit maakt watermist interessant voor datacenters, industrie en overige gebouwen.

Vraag de watermist-brochure aan.

De best passende brandblusoplossing

Onze specialisten adviseren u graag over de best passende brandblusoplossing voor uw datacenter(s). Iedere situatie is uniek,daarom biedt Hi-Safe naast watermist ook blusgas als brandblusoplossing. Samen bouwen wij aan uw bedrijfscontinuïteit! Ook GTT en Radboud Universiteit bouwen met ons en vertrouwen op Hi-Safe.