Industrie

Binnen de industrie vinden processen plaats waarbij hydraulische vloeistoffen, smeermiddelen of brandstoffen aan de basis van een brand kunnen staan. Dit vereist een brandblusinstallatie die betrouwbaar, doeltreffend en duurzaam is.

Watermist effectief en duurzaam blusmiddel

Het grote reactieoppervlak en het krachtige koelend vermogen van watermist zorgt voor een zeer effectieve en snelle blussing van de brand. Het koelend effect van watermist voorkomt tegelijkertijd een verdere verspreiding van de brand. Watermist kan een brand lokaal, in omvangrijke ruimtes en zelfs in een buitenomgeving blussen.

Het watermistsysteem bestaat uit hoogwaardige componenten gemaakt van roestvast staal. Dit garandeert een langdurige werking en levensduur van het systeem, zelfs in industriële omstandigheden waar zware vervuiling kan voorkomen.

Watermist heeft in vergelijking met andere automatische blussystemen een lage TCO (Total Cost of Ownership) en is duurzaam in onderhoud. Ook is watermist veilig voor mens en het leefklimaat.

Brochure 'Watermist van Hi-Safe'

Met watermist blust u zonder de nadelen van water. Dankzij het lage waterverbruik is er nauwelijks water- en vervolgschade en dient er geen (vervuild) bluswater verwijderd te worden. Dit maakt watermist interessant voor datacenters, industrie en overige gebouwen.

Vraag de watermist-brochure aan.

De best passende brandblusoplossing

Onze specialisten adviseren u graag over de best passende brandblusoplossing voor uw industriële processen. Iedere situatie is uniek, daarom biedt Hi-Safe naast watermist ook blusgas als brandblusoplossing. Samen bouwen wij aan uw bedrijfscontinuïteit! Ook Chuguko en Betap bouwen met ons en vertrouwen op Hi-Safe.