Scheepvaart

De scheepvaart, in al zijn vormen, kent een diversiteit aan schepen die door hun specifieke functie aan strenge (inter)nationale veiligheidseisen moeten voldoen. Het voldoen aan brandveiligheid aan boord van een schip is van groot belang.

Watermist, een veilige oplossing

Watermist is een bekende technologie binnen de scheepvaart. Het belangrijkste voordeel van watermist is het lage waterverbruik. Ook is er nauwelijks water- en vervolgschade en is watermist veilig voor mens en milieu. Daarnaast draagt de totale watermistinstallatie bij aan ruimte- én gewichtsbesparing. Watermist heeft een lage TCO (Total Cost of Ownership) en is duurzaam in onderhoud.

Brochure 'Watermist van Hi-Safe'

Met watermist blust u zonder de nadelen van water. Dankzij het lage waterverbruik is er nauwelijks water- en vervolgschade en dient er geen (vervuild) bluswater verwijderd te worden. Dit maakt watermist interessant voor datacenters, industrie en overige gebouwen.

Vraag de watermist-brochure aan.

De best passende brandblusoplossing

Onze specialisten adviseren u graag over de best passende brandblusoplossing voor uw vaartuig. Iedere situatie is uniek, daarom biedt Hi-Safe naast watermist ook blusgas als brandblusoplossing. Samen bouwen wij aan uw bedrijfscontinuïteit! Ook Padmos bouwt met ons en vertrouwt op Hi-Safe.