Objectblussing - ExxFire

Bescherm uw gesloten (schakel)kasten tegen brandschade met het innovatieve Nederlandse ExxFire. Door aspiratie detecteert de ExxFire snel en door het blussen met stikstof voorkomt u schade aan apparatuur.

Brand in een (schakel)kast heeft vaak vernietigende gevolgen. Door brand- en gevolgschade loopt uw bedrijfscontinuïteit serieus gevaar. Dit moet u voorkomen of op z’n minst onderdrukken. ExxFire® van Hi-Safe is hiervoor de oplossing. Er blijft geen residu achter in de kast door het blussen met stikstof. Doordat de stikstof chemisch is gebonden aan een vaste stof en daardoor drukvrij wordt opgeslagen in de gas generator betreft het hier een unieke oplossing.

ExxFire® is onderhoudsvrij en eenvoudig te installeren. Voor het beveiligen van kasten die in de buitenlucht staan is deze oplossing uitermate geschikt omdat de stikstof drukvrij is opgeslagen.

Ruimtevaarttechnologie en industriële doorbraak

Ruimtevaarttechnologie staat aan de basis van de industriële doorbraak van die drukloze oplossing. U sluit loos alarm uit en u vermijdt schade aan uw elektronica-apparatuur door te blussen met stikstof. Kies voor detectie bij de bron van uw bedrijfsvoering en voorkom schade aan mens, gebouw, inventaris en milieu.

Heeft u interesse in de ExxFire® met TNO/ESA-technologie van Hi-Safe? Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs of vraag gelijk een offerte aan.