Geen zee te hoog voor Hi-Safe

Geen zee te hoog voor Hi-Safe

De scheepvaart kent zeer verschillende typen schepen, onder andere marineschepen, zeeschepen, binnenvaartschepen, olietankers, onderzeeërs, die allemaal door hun bijzondere omstandigheden aan strenge veiligheidseisen moeten voldoen. Dit geldt met name voor de brandveiligheid.

Een brand of explosie kan een schip stuurloos maken met catastrofale gevolgen. Hi-Safe is expert op het gebied van veiligheidsoplossingen voor de scheepvaart. De blusgas-, watermist- of schuimblussystemen van Hi-Safe voorkomen dat opvarenden, (bedrijfs-)middelen en schepen in gevaar komen.

““Bijna 90% van de wereldhandel verloopt via scheepvaart.””

Zr. Ms. Karel Doorman in Den Helder

Hi-Safe heeft al ruim 90 jaar ervaring in het adviseren, ontwerpen en leveren van oplossingen voor brandblussing- en explosieonderdrukking. Voor de Koninklijke Marine heeft Hi-Safe het bevoorradingsschip Zr. Ms. Karel Doorman voorzien van een sprinklerssysteem en schuimmonitoren voor de helikopterlandingsplaats. In opdracht van Padmos en Hoekman is de machinekamer van het vissersschip MDV1 Immanuel beveiligd met een blusgasoplossing. Onze partner Padmos heeft meerdere schepen door Hi-Safe laten beveiligen met blusgas- en watermistoplossingen.

Wilt u meer informatie over onze brandbeveiligingsoplossingen voor de scheepvaart? Neem dan contact op met onze experts op +31 (0)78 617 1744 of per e-mail op info@hisafe.nl.