Werken bij Hi-Safe

Passie voor de klant, samen winnen, meesterwerk en plezier. Dat zijn de 4 kernwaarden die centraal staan bij Hi-Safe.

Het geheim achter ons succes

Net wat meer doen dat doen we graag bij Hi-Safe. Hierdoor overtreffen we de klantverwachtingen en halen we alles uit de kast voor het beste resultaat. Wij hebben een kritisch oog, nemen onze verantwoordelijkheid en vieren onze successen. Zo werken we bij Hi-Safe, onderdeel van de Hertek Groep. Achter het succes van de Hertek Groep staan ruim 200 enthousiaste professionals. Wanneer je bij de Hertek Groep komt werken verwachten we dat je op een constructieve manier kritisch bent, collegiaal bent en een commerciële instelling hebt. Vooral willen we dat je plezier hebt in je werk en passie voor de klant. De klant staat bij de Hertek Groep altijd centraal. Wij blinken uit in ons vakgebied en dat merk je aan de transparante, informele en collegiale werksfeer. Individuele ontwikkeling is ook een van onze aandachtspunten.

Enthousiaste medewerkers, enthousiaste klanten

De Hertek Groep is een gedegen familiebedrijf en dat familiegevoel behouden vinden wij erg belangrijk. Daarom selecteren wij alleen medewerkers die onze kernwaarden omarmen. Het zijn immers de enthousiaste medewerkers die ervoor moeten zorgen dat onze klanten enthousiast worden maar vooral ook blijven.

Altijd betrokken

Onze actieve personeelsvereniging organiseert verschillende evenementen. Een gezellige zomerborrel met barbecue of competitief karten of boogschieten. We zijn zeer begaan met onze medewerkers ook op persoonlijk vlak. Ziekte, geboorte of jubileum? Hi-Safe is erbij met een persoonlijk bezoek.

Ben jij ons nieuwe talent?

Heb jij het Hi-Safe DNA en ben jij op zoek naar een baan? Bekijk hier onze vacatures.